Internet Fryčovice

Nové VOP - GDPR - 26.05.2018

Vážená paní, vážený pane,

 

chtěli bychom Vás tímto informovat, že na základě povinnosti uložené naší společnosti Českým telekomunikačním úřadem provádíme s účinností od 25. 6. 2018 změny ve Všeobecných Obchodních Podmínkách poskytování telekomunikačních služeb (dále jen „VOP“) a v Ceníku služeb (dále jen „Ceník“).

 

V rámci těchto změn došlo k úpravám v části týkající se přístupu k síti internet prostřednictvím pevných sítí ve smyslu čl. 4 odst. 1 písm. b) Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2015/2120 a v části týkající se služeb ve smyslu čl. 3 odst. 5 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2015/2120. Tyto změny byly provedeny v čl. 3 VOP, do kterého byly vloženy nové odstavce 3.2 až 3.5, a v Ceníku, do kterého byly doplněny informace, k jakému účelu jsou jednotlivé tarify této služby vhodné.

 

Novou podobu VOP a ceníku naleznete v sekci ke stažení zde

V případě jakýchkoli dotazů týkajících se výše uvedených změn nás kontaktujte na telefonním čísle 608 561 516 nebo prostřednictvím emailu: info@arivanet.cz

Tato webová stránka používá pro poskytování služeb, personalizaci reklam a analýzu návštěvnosti cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte.

Více informací